Tacx Neo Bike

Artikelnr: T8000.61
Lagerstatus: Tillfälligt slut

30 700 kr
Inkl. moms: 6 140 kr
Ej i lager.

Tacx NEO Bike är en revolutionerande smart cykel som du kan träna som du vill på. Den är tyst, kraftfull och exakt, vilket gör det otroligt realistiskt och roligt att cykla inomhus.

DYNAMISK TRÖGHET
Den dynamiska trögheten, som styr masströgheten och simulerar en utomhustur på en trainer inomhus, kompenserar för vikt, hastighet och lutningsvinkel, vilket får cykelturen att kännas så realistisk som möjligt.

VÄGKÄNSLA
Den här funktionen fungerar med Tacx-programvaran eller Zwift-appen så att trainern vibrerar och simulerar känslan av att köra på olika vägytor, t.ex. kullersten och grus.

OPTIMAL KÄNSLA I NEDFÖRSBACKE
Cykeln har en växelkänsla som påminner om känslan att kedjan hoppar in i en annan växel. När den är ansluten till en extern strömkälla simuleras känslan av att köra i nedförsbacke.

MER EFFEKTIV PEDALRÖRELSE
NEO Bike mäter också positionen för vänster och höger ben så att tramptekniken analyseras och du får hjälp att utveckla en effektivare pedalrörelse.

EXAKT OCH TILLFÖRLITLIG
Håll koll på din prestation och dina framsteg med tillförlitliga, konsekventa mätningar – ingen kalibrering behövs. Det inkluderar kraft, hastighet och kadens, mätt exakt inom 1%.

REDO FÖR SPRINT
Den välbalanserade designen hos NEO Bike garanterar maximal stabilitet, även under de mest explosiva sprinterna, upp till 2,200 watt.

KLÄTTRA HÖGRE
Få ut mesta möjliga av dina intensiva träningspass genom att träna på realistiskt simulerade lutningar upp till 25% lutning.

JÄMN OCH TYST
Kombinationen av NEO smart-teknik och NEO Bike's utformning resulterar i en av marknadens tystaste cykeltrainers för inomhusbruk.

ANPASSAD FÖR DIG
Gör den här cykeln till din egen genom att justera pedal, sadel, (triathlon) styre, styrtejp och tramplängden. Den kan till och med ställas in till exakta inställningar efter vägen eller till triathloncykel.

Liknande produkter